Dagens bloggvinnare!♥

Jag väljer själv vinnaren & ingen slumpvis räknare:)

klicka på bilden för att komma dit

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Sv: Nej jag vet, men jag sa bara "dagbok", hade ingen bättre förklaring. Men jag har bara den mest för att skriva av mig om allt mellan himmel och jord osv..Jag med! :)

2012-03-23 @ 19:27:09
URL: http://jefner.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv: Hehe, nja kille och kille vet jag inte ;o Det är min bästa tjejkompis, och visst, bilden kanske ser ut som om vi är ett par osv xD men den 9 Mars på hennes 18 års dag så vart vi vänner, ett datum att minnas, och vi har haft det ganska så jobbigt innan, eftersom att hennes ex (varav är oxå min bästa kompis) är intresserad av mig, och hon är intresserad av henne, och jag är inte intresserad av någon och det skapa ett väldigt stort treangeldrama mella oss tre.. och nu är nu vill inte min andra bästis prata med oss eller nått.. hur mycket vi än försöker osv :'o Så vi har gett upp, och varken jag eller sockerflarn (smeknamn) vill att det ska påverka våran vänskap, och eftersom att vi båda har ett as dåligt minne så gjorde vi (eller jag rättare sagt) denna bild lite snabbt eftersom att vi inte hade träffats när jag gjorde denna bild :p

och jag vet att hon ser ut som en kille, men hon är en tjej :) och lever öppet som bisexuell men mer homosexuell och så :)

2012-03-23 @ 19:45:48
URL: http://jefner.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv: Vi är bara extremt bra vänner, jag gillar en helt annan person och så :)

2012-03-23 @ 21:10:10
URL: http://jefner.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

grattis till henne

2012-03-23 @ 21:43:36
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0